sekretesspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter du har som kund hos oss.

När du genomför en transaktion på vår webbplats, samlar vi in ​​personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. 

 

Genom att göra ordrar och skapa ett medlemskap / registrera dig för nyhetsbrev hos oss accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Det är därför viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster.

Vilka personuppgifter lagras hos oss på WOB:

Vid varje köp och vid nya prenumerationer måste du godkänna att vi får använda dina personuppgifter i enlighet med villkoren i denna integritetspolicy.

Vi på WOB samlar in personuppgifter från dig under följande omständigheter:

  • När du prenumererar på vårt nyhetsbrev

  • När du gör en ny beställning från vår webbshop

 

För att kunna hantera din order eller förfrågan så använder vi minsta möjliga personuppgifter om dig. Informationen du ska uppge kommer vi tydligt uppvisa om den är frivillig eller obligatorisk. 

Vi samlar inte in bankuppgifter eller personnummer eftersom betalning eller fakturering sker genom tredje part som Stripe eller Paypal.

Varför vi behöver dina personuppgifter och vilka:

  • Att tillhandahålla och driva Tjänster

  • Att ge våra användare löpande kundsupport och tekniskt stöd.

  • För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga service relaterade meddelanden och kampanjmeddelanden.

  • Vid beställningar: Namn, telefonnr, e-mail, företagsnamn, adress.

  • Vid kommunikation via mail/telefon: Namn, telefonnr, e-mail.

  • Vid returer: Namn, adress, e-mail

  • Vid ny registrering som återförsäljare: Namn, företagsnamn, adress, e-mail, telefonnr, organisations nr.

Dina rättigheter du har som kund eller prenumerant hos oss:

Du har alltid rättighet att begära tillgång till dina personuppgifter du har uppgett hos oss. Du har även alltid rätt att uppdatera eller korrigera dina uppgifter, avstå från att ta emot ytterligare information så som nyhetsbrev och dylikt från WOB. Du kan även när som helst begära att dina personuppgifter tas bort från våra system genom att kontakta info@herlasweden.se

Om du har registrerat dig som medlem och har en kundprofil på WOB kan du ändra vissa uppgifter direkt via Mitt Konto. Du har när som helst rätt att dra tillbaka ett medgivande du gett oss.​