Vi representerar det storslagna hudvårdsföretaget HERLA som har exklusiva och organiska  hudvårdsserier både för skönhetssalonger, spa och även hemmabruk.

HERLA har sitt huvudkontor i Polen. Vi beställer in hudvårdsprodukter direkt från deras fabrik. 

Vi anser att det är av stor betydelse vad för produkter man använder i sin dagliga hudvårds rutin. Det som ofta glöms bort är att huden faktiskt är kroppens största organ,  även den behöver en god omvårdnad för att kunna bibehållas ung och frisk. 

Alla har vi olika hudtyper och hudproblem som behöver vårdas med olika produkter och dess unika egenskaper för att på bästa sätt hjälpa till att återfå och underhålla en frisk hy. 

 Herlas unika serier med noggrant utvalda ingredienser gör att det finns produkter till alla. 

Tack vare naturliga ingredienser av högsta kvalitet, innovativa formuleringar och beprövad effektivitet, förbättrar produkterna både inre och yttre skönhet.

Med engagerade passionerade kvinnor över hela HERLA´s företagsverksamhet levererar vi premium produkter som höjer den dagliga skönhetsritualen.

Genom en stark tro på att föra kvinnor tillsammans tar HERLA fram det som är bäst. En naturlig hudvård av hög kvalitet som vi förtjänar.