herlas historia

HERLA grundades av två kvinnor - Krystyna, mormor och Natalia, barnbarn som representerar två generationer men delar passionen för resor, kärlek till naturlig skönhet och behovet av att göra viktiga saker i livet

 

iden utvecklades Under många års resor runt om i världen. 

 

Natalias mormor, Krystyna, undersökte tekniker som kvinnor i olika länder och kulturer har utvecklat för att ta hand om deras hud

Image from Herla - prezentacja ogolna_EN

HERLA är ett av de ledande premium varumärkena specialiserade på tillverkning av naturliga och professionella produkter för ansikts- och kroppsvård. 

HERLA bidrar till den nuvarande utvecklingen av naturlig hudvård med de senaste framstegen inom bioteknik. Företagets verksamhet inom naturliga råvaror startade med sina skapares passion för de kosmetiska industrins globala ekologiska tendens.

 

HERLA skapades av passion för naturen, dess fördelar och positiva inverkan på huden. HERLA tillverkas med kombinationen av uråldriga traditioner och nuvarande trender i ekologi.

Utbudet av exklusiva HERLA-produkter är baserade på patenterade recept med ingredienser av växtextrakt och naturliga eteriska oljor från världens yttersta hörn.

I vårt laboratorium använder vi naturresurser för att producera produkter från komponenter certifierade av ECO CERT, COSMOS och NATRUE (från 88% till 100% av natur kosmetiska råvaror i produkterna) och utan skadliga formler.

Vi använder oss enbart utav ingredienser av högsta kvalitet, då vi prioriterar hälsa, säkerhet och att leverera produkter som ger mätbara resultat.

Tack vare den höga koncentrationen av aktiva ingredienser, som också används i estetisk medicin och apotek, Passar Herlas produkter både vanliga och speciella hudbehov: hydratisering, återhämtning, föryngring, jämnare hudton och eliminering av brister.

Som ett premium varumärke vill vi utbilda, motivera och inspirera människor att göra bättre val för skönhet, hälsa och välbefinnande.

Det exceptionella med HERLA ligger i egenutvecklade formler med en hög koncentration av aktiva ingredienser och helhetssyn på skönhet & hälsa.

fghj.jpg
dfgh.jpg
vbnvnb.jpg

Herla laboratorium utvecklar formler med råvaror certifierade av ECOCERT, COSMOS och NATURE. 

Herla kosmetika är fri från farliga ämnen, t.ex. silikoner, silikon oljor, paraffin, lanolin, glykoler, etanolaminer och formaldehyd.

HERLA-produkter tillverkas under modern teknik, enligt GMP och ISO 9001-principer.

dermatologiskt testade och uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

vår vision

Global varumärkesutveckling är vårt mål. Det här kommer naturligtvis från vår passion att upptäcka de bästa naturresurserna från hela världen och skapa innovationer som uppfattas som en återgång till ursprunget och från många års tradition.

serdc.jpg

Alla HERLA-produkter har genomgått säkerhets- och kvalitetsprov och godkänts av hudläkare. De flesta av ingredienser är certifierade ekologiska produkter.

ecocert.jpg
natureorg.jpg
cosmos.jpg
soik.jpg