NUTRIDEAL.jpg

Nutrideal vård på grund av en mängd naturliga oljor och kraften i aktiva ingredienser, ger huden intensiv regenerering, näring och hydratisering. En unik kombination av aktiv växt ingredienser rik på vitaminer, bioflavonoider och antioxidanter neutraliserar fria radikaler genom att sakta ner åldringsprocessen och säkerställa regenerering och återupplivning av hudceller.
 

INDIKATIONER:

  • Utjämning och näring av huden

  • Torrhet, hudens hårdhet

  • Avgiftning och djup peeling

  • Regenerering, restaurering av det ungdomliga hudutseendet

  • Behovet av vila och avkoppling

 

EFFEKTER:

  • Restaurering av vitalitet

  • Ombyggnad av epidermal lipid coat

  • Förbättrad hudfasthet och elasticitet

  • Djup avslappning, harmoni och balans

NUTRITIVE BODY MASK WITH ORIENTAL BEAUTY FRUITS NEWPLEX

body mask oriental beauty fruit.jpg

Närande body mask som utvecklats av HERLA Laboratories. Har ett innehåll av ädla naturliga oljor, (abyssinian olja, buriti fruktolja, linolja), shea smör och antioxidant fruktkomplex Oriental Beauty Fruits Newplex (granatäpple, fikon, ginkgo, mulberry) för att omedelbart och djupt regenerera, närma och förbättra hudens fasthet. Med en sammetslen textur i kombination med drömliknande apelsin och choklad arom stimulerar trötthet, glansfri hud, vilket ger den synliga effekten av hudutjämning och regenerering endast efter en behandling.

 

Användning: Applicera en liten mängd av masken på rengjord hud. Gör en mild massage tills det blir en partiell absorbtion av produkten. För att intensifiera regenererings- och utjämningseffekten använd "Body wrapping" -metoden - linda kroppen med folie och täck med en varm filt, vilket möjliggör penetrering av aktiva ingredienser i huden. Ta bort folien efter 30 minuter, produkten ska masseras i huden om eventuell kvarvarande.

NUTRITIVE SALT BODY SCRUB

salt body scrub.jpg

Nutritive body scrub är avsedd för djuprengöring av torr, mogen och trött hud som behöver omedelbar hydrering och regenereringseffekt. Bochneris saltkristaller rik på mineraler, i kombination med eteriska oljor exfolierar död hud och en exklusiv synergi av oljor ger näring och accelererar regenereringsprocessen, vilket ger huden en fin jämnhet. Den söta doften av apelsin och choklad berikad med en hint av kanel värmer kroppen och stimulerar sinnena.

 

Använding: Applicera skrubben på våt eller torr hud och massera försiktigt i cirkulär rörelse. Ta bort skrubb rester med ren handduk eller skölj noggrant med ljummet vatten. Applicera inte omedelbart efter epilering eller på irriterad hud.

NUTRITIVE BODY MASSAGE OIL

body massage oil.jpg

Utvecklat av HERLA Laboratories 7 Oljor komplexa (avokadolja, olivolja, abyssinianolja, jojobaolja, äppelfröolja, sötorange och mandarinolja) regenererar huden och dess unika sammansättning av plantoljor i kombination med aktiv ingrediens - Phytosqualan ® och E-vitamin hjälper till att återställa hudens lipid barriär, förbättra avgiftningen och öka kollagenproduktionen. Med sin delikata arom introduceras kroppen till en djup avslappning hos dig långt efter behandlingen.

 

Användning:

Värm några droppar olja mellan händerna, applicera på huden innan massage. För att intensifiera näringseffekten av behandlingen använd först då kroppspeelingen med Nutrideal saltskrubb